//super awesome !
Te Amo Paris

Navigation : Touch the picture



Day's Wolf BFF Memory

Hello gais. Welcome here :)


Bravo dem'

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Aku Perlukan Seseorang Yang Memahami Aku :(

Assalammualaikum


alone, boy, cute, faith, friend

hello hello :) petang niyy aku bosan sesesesangat :< then , saja lah update blog jap :) I hope you alls faham dengan title aku tuu ==' act memang aku sangat memerlukan orang yang memahami perasaan aku :( tapi , ada yang sudi ka ? aku nak orang yang boleh aku buat tempat luahan perasaan and tempat mengadu :( aku tak kira dia tu lelaki atau perempuan yang penting dia ikhlas dengar semua isi hati aku niyy even ia sangat boring --' aku jealous tengok orang lain semua ada tempat mengadu sedangkan aku ? hmm , sedihh wooo :'( sekarang niyy aku hanya simpan sendiri isi hati aku niyy :) yelahh , siapalah yang sudi dengar isi hati aku niyy kenn ? hmmm :( okayy lah , aku nak choww , aku tahu takdak sapa yang ingin menjadi tempat untuk aku mengadu , hmm , redha je lahh :) kbyeeee